Marketing

Lux radio je radio građana Smedereva svih starosnih grupa.  Svi relevantni pokazatelji potvrdjuju da se program Lux radija upravo svojim kvalitetom značajno izdvojio od drugih. Zato nam je cilj da zauzmemo vodeću poziciju u ovom gradu. Uz nas možete prezentovati svoje poslovanje putem radio džinglova ili oglašavanjem na našoj web stranici. Pored klasičnog i posebnih vrsta oglašavanja, radimo audio produkciju reklamnih spotova. Ekipa mladih i kreativnih ljudi stoji vam na raspolaganju uvek spremna da sa vašim proizvodima i uslugama upozna sve stanovnike Smedereva. Svoje poverenje do sad su nam poverili Coca-Cola, Erste banka, Societe General banka, Dunav Osiguranje, Uniqa osiguranje, MTS, Telenor, VIP, Nestle, Knjaz Miloš, Lidl, Mercator…

Od sada će se vaše reklame i oglasi čuti mnogo dalje nego što je to do sada bio slučaj, jer nam emitovanje programa putem interneta omogucava da vaše proizvode i usluge učinimo dostupnim ljudima širom sveta. Od 2016. godine smo članovi mreže Naxi Nacional, tako da naš program se čuje u 20 gradova u Srbiji.

Tim Lux radija kao vodeći na području grada ima i veliku odgovornost. Zato se vrlo čestu stavljamo i u službu humanosti. Podržavamo i promovišemo mnogobrojne humanitarne akcije kao i manifestacije iz javnog života Smedereva i Srbije.

Sada smo, već gotovo autentični brend Smedereva, postanite i Vi deo ove porodice…

Prijatelji