Berza poslova
Fabrici Želvoz u Smederevu potreban pravnik sa iskustvom u imovinsko pravnim poslovima. CV poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati 026/621 541
Fabrici Želvoz doo potrebni radnici za obezbeđenje, bravari, varioci,mašinski inženjeri, elektro inženjeri, inženjeri zavarivanja i fizički radnici za rad u Želvozu Smederevo i u Goši Smederevska Palanka. CV poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati 026/621 541 Za potrebe posebnog programa ELEKTRO – MOTORNI VOZOVI potrebni su: inženjer elektrotehnike, inženjer elektronike, elektro tehničari, elektroničari, električari i potreban OPERATER ZA CNC PLAZMU.
Restoranu Belvedere na Jugovu potrebni odgovorni i ambiciozni konobari sa iskustvom. CV slati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati 064/88 58 770
Zbog povećanog obima posla, televizijska produkcija iz Smedereva ima potrebu za novim saradnicima na pozicijama: novinar-urednik, voditelj-prezenter, televizijski snimatelj, organizator i saradnici na terenu i u studiju. Ostale upite i radne biografije možete poslati na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Zbog novih projekata i daljeg rasta, kompanija Metech zapošljava 70 radnika različitih profila za radna mesta u proizvodnji: operater na CNC mašini, preser bravar, bravar monter, farbar, radnik na liniji farbanja, zavarivač i skladištar-vozač viljuškara. Pozivamo zainteresovane kandidate da pošalju svoju svoju radnu biografiju na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili da dostave biografiju na portirnicu kompanije, na adresi Đure Salaja 17. Kompanija nastavlja I sa obukama za zavarivače kroz internu školu zavarivanja. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na napred navedenu e-mail adresu.
Firmi Tehnopan d.o.o. iz Smedereva hitno potreban ozbiljan radnik na poziciji prodavca na neodređeno vreme. Iskustvo u prodaji boja i lakova je obavezno! Nudimo Vam stimulativnu i redovnu platu uz prethodnu proveru sposobnosti kandidata. Kontakt isključivo putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 067/708-22-90. Očekujemo da Vaš CV sa fotografijom i podacima za kontakt, kao i eventualno motivaciono pismo pošaljete na navedeni mail.
Pekarskoj industriji AS Braća Stanković potreban upravnik pogona u Grockoj. Poželjno je da kandidat bude prehrambene ili mašinske struke, da ima iskustvo na rukovodećim pozicijama i da ima veštine organizovanja zaposlenih. Nudimo stimulativnu zaradu, rad u prijatnom okruženju i mogućnost napredovanja. Ukoliko želite da postanete deo uspešnog tima, prijavite se pozivom na broj 060/864-0700
Sollys Land doo Pločica zapošljava radnike na tri pozicije: Majstor za PVC i ALU stolariju, Inženjer ili tehničar u pripremi, proizvodni radnik. Na konkurs je poželjno da se jave i osobe ženskog pola. Organizovan prevoz. Nudimo stalno zaposlenje i dobre uslove rada. Više informacija na: 062/511 516. Biografije slati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Potrebna odgovorna i pouzdana osoba za negu mlađe nepokretne žene i brigu o njenom domaćinstvu. Za početak 20h nedeljno, sa postepenim produženjem do punog radnog vremena (40h nedeljno). Poslovi: nega, higijena, hranjenje, priprema obroka, održavanje higijene domaćinstva, odlazak na fizikalne terapije van grada. Redovno plaćanje. Ne nudimo smeštaj. Zvati na 064/36 39 005 posle 13h.
Zbog povećanog obima posla, Auto školi Janjušević potreban predavač teorijske nastave sa iskustvom. CV doneti lično na adresu Trg Nikole Krge 1. Bliže informacije možete dobiti pozivom na broj 062/229 098.
Kafiću u centrz grada potrebna radnica. 067/718 08 14
Objektu brze hrane potrebna radnica za rad na roštilju. 064/672 64 03
Restoranu u gradu potrebni kuvar/ica i konobar/ica. 065/648 40 00
Objektu brze haren Dvor na Carini potrebne radnice sa iskustvom za rad na roštilju i u kuhinji. Plata 50.000 dinara. 065/361 22 00
Potreban prodavac administrator. Poželjno znanje rada u OFFICE paketu. Biografiju poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Potrebni operateri na CNC mašini. Poželjno znanje rada na programima AUTO CAD i COREL DRAW. Biografiju poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Potreban elektrotehničar za obavljanje poslova montaže alarma, video nadzora i električnih kapija. 064/142 33 07
Potrebna devojka za rad u menjačnici. CV poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , informacije na broj 061/11 75 407
Potrebna radnica za izradu kora za pitu i gibanicu. 060/413 99 79
Frizerskom salonu Keratin Bar potrebna učenica. 063/164 57 37

Prijatelji