Berza poslova
Kompaniji “Milan Blagojević” Smederevo potrebni serviseri i majstor prototipa, poželjno sva proizvodna zanimanja mašinske i elektro struke. Zainteresovani mogu da se jave na 026/633 657, da pošalju CV na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili da dostave svoju radnu biografiju na portirnicu fabrike, Đure Strugara 20, Smederevo, radnim danima od 08 -16h.
Kompaniji “Milan Blagojević” Smederevo potreban rukovodilac odeljenja CNC mašina . Neophodno je poznavanje rada na AutoCAD-u kao i radno iskustvo na CNC mašinama . Radi se isključivo u prvoj smeni, od 7:00 do 15:00 h,obavezna prijava na zdravstveno I penzijsko osiguranje sa redovnim primanjima. Zainteresovani mogu da se jave na 026/633-657, da pošalju CV na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili da dostave svoju radnu biografiju na portirnicu fabrike Đure Strugara 20,Smederevo radnim danima od 8 -16h.
Fabrici "Želvoz" doo potreban strugari sa iskustvom i pneumatičar kočionih uređaja sa iskustvom kao i osobe zainteresovane za obuku.CV poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati na 026/621-541.
Restoranu "Belvedere" na Jugovu potrebni kuvari sa iskustvom. Prijave slati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozvati 026/621 541.
Zbog povećanog obima proizvodnje, kompaniji Schwing Stetter d.o.o. Smederevo, potrebni radnici sledećih zanimanja: MIG/MAG zavarivači, bravari, CNC operateri (rukovalac na plazmi) i operateri na mašinama za pripremu materijala. Prednost imaju kandidati sa iskustvom. Očekujte: konkurentnu zaradu, mogućnost napredovanja, adekvatnu obuku za novozaposlene bez određenog radnog iskustva, a sa stečenim zahtevanim obrazovanjem, dodatne benefite u vidu bonusa. Svi zainteresovani mogu da se jave na telefon 026/415 03 28, da pošalju CV na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili da dostave svoju radnu biografiju na portirnicu fabrike u Industrijskoj zoni, Šalinačka 92, Smederevo.
Postani deo Hleb I Kifle tima! Tražimo nove kolege za rad u timu! Hleb I Kifle doo je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda pekarske industrije. Proizvodi Hleb I Kifle više od 10 godina predstavljaju sinonim za kvalitet u pekarstvu. Za potrebe rada u Pogonu u Beogradu, u Velikom Mokrom Lugu, tražimo vredne i odgovorne osobe za pozicije: Radnik u proizvodnji I higijeničarka. Nudimo: Rad u prijatnom dinamičnom okruženju, Redovna primanja, Angažovanje na duži vremenski period. Uslovi: Rad u noćnoj smeni za radnika, a za higijeničarku po smenama. Prethodno iskustvo nije neophodno, Organizovan prevoz. Zainteresovani kandidati se za posao mogu javiti putem kontakt telefona 064/89 56 261 ili putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Postani deo Hleb I Kifle tima! Tražimo nove kolege za rad u pekarama! Hleb I Kifle doo je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom proizvoda pekarske industrije. Proizvodi Hleb i Kifle više od 10 godina predstavljaju sinonim za kvalitet u pekarstvu. Zbog povećanja obima posla i konstantnog razvoja kompanije, otvaranja novih maloprodajnih objekata raspisujemo konkurs za posao za više izvršilaca u Beogradu za poziciju Prodavac u pekari. Tražimo: vredne, ljubazne, motivisane ljude za posao prodavca u pekari, Izlaganje proizvoda, Izveštavanje poslovođe o aktivnostima, Konstantna edukacija o proizvodima u maloprodajnim objektima, Pečenje proizvoda. Nudimo: Mogućnost brzog napredovanja, Obuka za nove zaposlene, Redovna primanja i bonuse za ostvarene mesečne realizacije, Rad u dve smene, Organizovan prevoz. Zainteresovani kandidati se za posao mogu javiti putem kontakt telefona 064/89 56 261 ili putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kompaniji “Milan Blagojević” Smederevo potrebni su: direktor sektora kvaliteta, inženjer robotike (visoka ili viša školska sprema), operateri robota (sva proizvodna zanimanja,poželjno radno iskustvo ), kao i kontrolori (sva zanimanja proizvodnog smera). Zainteresovani mogu da se jave na 026/633 657, da pošalju CV na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili da dostave svoju radnu biografiju na portirnicu fabrike, Đure Strugara 20 Smederevo, radnim danima od 08 -16h.
Potrebna devojka za rad u menjačnici, isključivo sa iskustvom obavljanja menjačkih poslova i platnog prometa. CV sa fotografijom poslati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Potrebna negovateljica za stariju žensku osobu u Beču. Stan i hrana obezbeđeni. Plata po dogovoru. Kontak preko Viber aplikacije na broj +4366 777 22 180,
Potrebna pomoćna radnica-higijeničarka za rad u kuhinji. 064/12 10 814.
Kompaniji "Gembird" iz Beograda potreban je serviser računara i opreme, Opis posla: Serviser i rešavanje reklamacija, prioritet poznavalac Video Nadzora, minimum 2 godine iskustva u sličnim poslovima. Ako želite da budete deo našeg tima, imate timski duh i prave vrednosti, i vidite sebe u firmi koja je u Srbiji jedna od lidera distribucije racunarske opreme, donesite ili pošaljite CV na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 060/35 83 738.
Stolarskoj radionici "3M" potrebni stolar sa iskustvom i pomoćnik stolara 065/226 88 96
Potrebni taxi vozači. Zarada 40%. 065/26 44 160.
Fotografskoj radnji "Foto Centar" potreban radnik. Obavezna SSS. 065/98 65 031.
Potrebni taxi vozači. Odlični uslovi. 066/076 954.
Potreban vozač B kategorije za razvoz hleba i peciva na teritoriji grada Beograda. 6 radnih dana nedeljno. Plata 60.000 dinara plus prijava. Za više informacija pozvati 061/62 69 822.
Apoteci "Stankom Pharm" potrebni su ekonomski i farmaceutski tehničari. Sve informacije na 063/247 695. Zvati do 14 časova.
Potrebni vozači za rad u taksiju. Uslovi odlični i samostalan rad na vozilu. 064/500 30 50.
POTREBNA MLAĐA DEVOJKA, NEPUŠAČ, ZA POMOĆNE POSLOVE U APOTECI “LEK 2”. OBAVEZNA SREDNJA STRUČNA SPREMA. ZA VIŠE INFORMACIJA ZVATI NA 064/557-6256 OD 7h -15h.
Firmi “ Fruct Company” iz Udovica potreban vozač kamiona sa prikolicom, kategorije C,E. Za više informacija pozvati 064/64 97 569.

Prijatelji